"Vi er et ambisiøst team med en enkel hensikt."

Kristoffer Johnsrud
Ecommercemarketing.no er et innovativt byrå der vi har brukt de teknologiske verktøyene vi har tilgjengelig i dag for å skape en skreddersydd samarbeidsprosess som sparer kundene våre store mengder tid og penger. Samtidig som våre unike annonseringsstrategier hjelper kundene våre å bli profitable med annonseringen.

Det beste fra to norske byråer

Johnsrud Media AS
Johnsrud Media er spesialister på å gi bedrifter en tilstedeværelse på nett som skaper sterke resultater. De designer skreddersydde Webflow og Shopify nettsider og øker fortjenesten med optimalisert markedsføring på tvers av plattformer. De er profesjonelle Webflow partnere, som 1 av 6 byråer i Norge, i tillegg til å være Shopify partner.
Nettside
SAN Media Solution AS
SAN Media Solution spesialiserer seg på digital markedsføring og innholdsproduksjon. De utvikler og skreddersyr løsninger tilpasset kundens problem. De vet at innhold er en essensiell del av markedsføringen og har anskaffet seg en dyp forståelse av hva slags innhold som selger på nett.
Nettside

"Det er vår felles visjon som driver oss fremover."

Alexander Naglestad

Noen merkevarer vi har jobbet med

Gjennom tiden har vi hatt gleden av å jobbe med mange store og små selskaper. Dette er en samling av noen bedrifter vi har jobbet med.

Hvorfor velge oss?

Vi gjør kun én ting - og vi gjør det med en utrolig gjennomføringsevne. Hvis du vil ha et byrå hvor du med to klikk kan få en klar oversikt over hvor mye som ble brukt, hvor mye som ble tjent og hva nettofortjenesten din var – er vi for deg.

60 minutter onboarding - ikke 2 til 3 uker
Spesialisert oss på en tjeneste - for nettbutikker
Enkel, oversiktlig rapportering - i sanntid
NOK 5M+
Total ad-spend
4.18x
Gjennomsnittlig avkastning

Møt personene

Kristoffer Johnsrud
CEO - Johnsrud Media AS
Alexander Naglestad
CEO - SAN Media Solution AS
Ludvig Støre
Ecommercemarketing - SoMe Expert

La oss ta en kaffe!

Vi tar gjerne en prat for å se hvordan vi kan hjelpe deg.