"Vi er et ambisiøst team med en enkel hensikt."

Ecommercemarketing.no er et digitalt markedsføringsbyrå posisjonert i skjæringspunktet mellom strategi, kreativitet og teknologi. Vi er datadrevne, kreative problemløsere som brenner for markedsføring og elsker å se våre kunder lykkes.

Det beste fra to norske byråer

Johnsrud Media AS
Johnsrud Media er spesialister på å gi bedrifter en tilstedeværelse på nett som skaper sterke resultater. De designer skreddersydde Webflow og Shopify nettsider og øker fortjenesten med optimalisert markedsføring på tvers av plattformer. De er profesjonelle Webflow partnere, som 1 av 6 byråer i Norge, i tillegg til å være Shopify partner.
Nettside
SAN Media Solution AS
SAN Media Solution spesialiserer seg på digital markedsføring og innholdsproduksjon. De utvikler og skreddersyr løsninger tilpasset kundens problem. De vet at innhold er en essensiell del av markedsføringen og har anskaffet seg en dyp forståelse av hva slags innhold som selger på nett.
Nettside

"Det er vår felles visjon som driver oss fremover."

Vi er evig nysgjerrige og elsker å utfordre forventninger og oppsøke nye muligheter. Vi er ærlige folk som tror på hardt arbeid og strekker oss langt for å tilby en tjeneste vi selv vil oppleve. 

Noen merkevarer vi har jobbet med

Gjennom tiden har vi hatt gleden av å jobbe med mange store og små selskaper. Dette er en samling av noen bedrifter vi har jobbet med.

Hvorfor velge oss?

Vi gjør kun én ting - og vi gjør det med en utrolig gjennomføringsevne. Hvis du vil ha et byrå hvor du med to klikk kan få en klar oversikt over hvor mye som ble brukt, hvor mye som ble tjent og hva nettofortjenesten din var – er vi for deg.

Effektiv on-boarding prosess
Utgangspunkt i dine forretningsmål
Enkel, oversiktlig rapportering - i sanntid
NOK 6M+
Total ad-spend
5.28x
Gjennomsnittlig avkastning

Utgangspunkt i dine forretningsmål

Vi brenner for å avdekke nye digitale markedsføringsmuligheter for ambisiøse merkevarer som ønsker å flytte grenser og å skape en meningsfull effekt. Vi utnytter vår forretningskunnskap og digitale ekspertise for å dekke hele kundeopplevelsen og identifisere strategiske vekstmuligheter med fokus på å skape gode resulterer på både et kortsiktig og langsiktig nivå.

Møt personene

Kristoffer Johnsrud
Alexander Naglestad
Ludvig Støre

La oss ta en kaffe!

Vi tar gjerne en prat for å se hvordan vi kan hjelpe deg.