For norske nettbutikker:

Vi hjelper deg å forbedre tilstedeværelsen din på sosiale medier, slik at merkevaren din får en jevn organisk vekst - hele tiden.

Vi håndterer alt fra A-Å. Vi lager strategien, produserer innhold, distribuerer og engasjerer oss med målgruppen din.

Les mer
Image of a hand holding an iPhone with the Social Connect app open
Image of a hand holding an iPhone with the Social Connect app open

Prosessen vår

Vi i Ecommercemarketing jobber med sosiale medier og netthandel hver eneste dag og har derfor en god forståelse av hvilke typer innhold som oppnår hvilke resultater. Alle kunder har ulike behov og ambisjoner, derfor velger vi å skreddersy et unikt løsningsforslag til hver enkelt kunde vi jobber med, slik at vi på best mulig måte kan hjelpe deg å oppnå ditt mål

Hvorfor burde du ta sosiale medier seriøst?

Flere og flere personer vender til sosiale medier for å finne nye merkevarer og produkter. Hele 73% av brukere på sosiale medier sier at de har blitt påvirket av en merkevare sin profil på sosiale medier under kjøpsprosessen.
Og ikke nok med det, 78% sier at de er villige til å handle hos et selskap etter at de har hatt en positivt opplevelse med de på sosiale medier.
Ved bruk av riktig strategi og innhold kan sosiale medier være en fantastisk mulighet for å skape ny lojale kunder og merkevaren din vil i mye større grad være top of mind for potensielle kunder når de er klare for å gjøre et kjøp.
Screenshot of the applicationMultiple screenshots of components of the application
Screenshot of the application

Når du bygger en tilstedeværelse på sosiale medier som er like autentisk som den er overbevisende, vil du:

Få kunder som snakker varmt om deg til andre
Skape organsik synlighet utenfor din profil
Kontinuerlig skape nye livstidskunder
Være top of mind for potensielle kunder

Innhold

Her kommer det en tekst om innhold.
Lorem ipsum dolor sit amet, ex pro oratio ubique convenire. Qui quas dicat te, mel in nibh illud democritum, et eam vidisse detraxit. Prima choro torquatos ne est. Te nostro concludaturque sea, eos ex oporteat atomorum.Sumo iudicabit quo ea. Ex est aliquip conclusionemque. His ad paulo deleniti perfecto, no pro illud legendos consequat, duo mazim quando partem ne. Per sonet noluisse an, per ne aperiri habemus. Duo audire disputando ei, eu nulla cetero iriure duo.
Screenshot of the applicationMultiple screenshots of components of the application

Prosessen vi bruker for organisk å øke bevissthet, engasjement og salg for merkevaren din.

Viste du at 78% av brukere på sosiale medier sier at de er villige handle hos et selskap etter at de har hatt en positiv opplevelse med de på sosiale medier? 

Vi vil derfor synliggjøre deg der publikumet ditt tilbringer mest tid, og lage innhold som bygger relasjoner.

1.

Analyse

Før vi starter analyserer vi din nåværende posisjon, vi ser hva som funker, hva som ikke funker og identifiserer muligheter for vekst. 

2

Strategi

Basert på analysen starter vi å utvikle en strategi. Vi gjennomfører en grundig markedsanalyse slik at vi blir godt kjent med målgruppen din og kan tilpasse innholdet deretter.

3

Innhold

Etter vi er blitt enig om en strategi utvikler vi innhold basert på behov. Vi følger nøye med underveis for å se hva som funker best og rapporterer til deg i slutten av hver måned. 

4

Vekst

Når vi begynner å øke antalle nye kunder og følgere fortsetter vi å teste ulike typer innhold og vinklinger. Vi vil underveis planlegge for nye shoots/innhold som må produseres for å hele tiden være aktive på dine profiler.

Møt personene

Kristoffer Johnsrud
Co-founder
Alexander Naglestad
Co-founder
Ludvig Støre
Co-founder

Ofte stilte spørsmål om organisk vekst

Hvilke plattformer kan dere hjelpe på?

Ecommercemarketing er eksperter på å utnytte alle de store sosiale plattformene våre kunder er på. Dette inkluderer Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn og Pinterest. Selv om vi har kompetansen til å støtte deg på alle disse plattformene, betyr det ikke at du bør være på dem alle. Ikke bekymre deg! Vi kan hjelpe deg med å finne ut hvilke som vil hjelpe deg å nå din målgruppe.

Spørsmål

Sed pretium, sit senectus ut habitasse dui pharetra. At auctor odio nunc faucibus tortor at at. Leo vitae, mauris purus tempus. Tellus, scelerisque commodo lectus diam porttitor. Suspendisse gravida dolor purus sit porta.

Svarer du på spørsmål eller kommentarer som kommer?

Det korte svaret? Ja. Hvis dette er noe du ønsker, vil vi svare direkte på spørsmål eller kommentarer for å holde merkevaren din engasjert i samtalen. Vi har funnet ut at dette bidrar til å skape en følelse av autentisitet hos publikummet ditt og til slutt øker rekkevidden din.

Spørsmål

Sed pretium, sit senectus ut habitasse dui pharetra. At auctor odio nunc faucibus tortor at at. Leo vitae, mauris purus tempus. Tellus, scelerisque commodo lectus diam porttitor. Suspendisse gravida dolor purus sit porta.

Hva sier kundene våre om oss?

Veldig fornøyd med hele prosessen!

Jeg har et ønske om å bygge en merkevare og gutta i Ecommercemarketing hjalp med å gjøre det til en realitet. De hjalp meg både med å definere merkevaren og de anbefalte meg en stil jeg burde følge. Basert på det hadde vi en shoot der vi tok bilder jeg kan bruke fremover. Veldig kult at de kunne hjelpe med mer en bare selve fotograferingen, da markedsføring ikke er mitt område. Veldig fornøyd med hele prosessen!

Martin Rokke

Veldig profesjonelt samarbeid

Gutta i Ecommercemarketing får min beste anbefaling når det kommer til fotografering, redigering av bilder samt et veldig profesjonelt samarbeid. Hele prosessen gikk veldig bra, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet og bruker dem gjerne igjen.

Cindy Mora

Terningkast 6

Ecommercemarketing er tre unge, men veldig erfarne gutter innenfor innholdsproduksjon. De er veldig kunnskapsrike, sprer god energi og lager veldig bra content. De brenner, er sultne, og elsker det de gjør. Jeg er kjempe takknemlig for det de har hjulpet oss med!

Marius Enerhaugen
Zpikes profilbilde
La oss se hvordan vi kan hjelpe deg

Fyll ut disse tre enkle stegene, så vil vi kontakte deg så fort vi har mulighet.

1 / 3
Deres nettbutikk

Lim gjerne inn nettadressen deres, dette gjør at vi kan stille riktigere spørsmål når vi kontakter deg.

2 / 3
Noe vi burde vite?

Skriv gjerne en setning eller to om hvilke spørsmål du lurer på, eller hva du ønsker hjelp med.

3 / 3
Forrige
Neste
Takk! Vi har mottatt innsendingen av skjemaet, og kommer tilbake til deg snart!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet